Технически анализ на EUR/USD

Настъпил е моментът EURUSD да коригира — фундамент все ще се намери, когато техническата картина е на ръба.

Хората, които правят Пазара, предизвикват фундаментални “новини” — пазарът е мирното лице на войната, войната е недоволното лице на търговците.

 

Завършена е и Point&Figure проекция. Корекцията на седмична база е на прага.

 

 

Повишената волатилност, разширяващият се триъгълник, е признак на обръщане на тренда и предпоставка за нова корекция на седмична рамка.

 

 

Heikin-ashi — първа сянка надолу, бичи седмичен бар. Втора по-ниска сянка е достатъчен симптом за SellStop под нея.

 

 

Да видим дневна графика с Heikin-ashi :

 

Ясен Флаг …

OBV ясно показва, че от втория, по нисък връх са отворени доволно количество къси — Поне през следващата седмица възходът е осуетен (очаквам Sideways), трети връх е напълно допустим в първата половина на седмицата.

 

Двата Ruchez™ Канала сочат критична точка — неизбежното навлизане в по-тъмните зони на пресичане между двата канала, в която и да е посока, ще улесни ценовото движение.

 

Ruchez™ Trading Technology очаква понеделнишкият пробив да е нагоре, към трети връх. В случай на пробив надолу — таргет е Подкрепата на малкия Ruchez™ канал. TriceBarGain™ методът ще затвори общата картина като посочи най-силната Подкрепа/Съпротива (Фрактал) и критичния за метода буфер, след който се заема противоположна позиция (нетиране и/или S/L според възможностите на MetaTrader 4 или 5 — хеджиращ/не-хеджиращ) .

ИЗВОДИ

След очакваната в следващата седмица-две бича корекция, двойката има потенциал* да достигне 1.2500 около 12. Ноември 2017. (±1 седмица)

*  Посочено от Ruchez™ Канала и Фигура — в бяло

*  Таргет и Съпротива — в червено

*  Ветрила — в зелено

*  в червената точка се срещат изредените линии.

 

ОТНОСНО ХЕДЖИРАНЕТО НА ПОЗИЦИЯ В СПОТА С ОПЦИЯ

Каналът на Routcheau™ Trading Bundle в http://telegram.me/CFD_ForEx_Binary използва за скрийншотове, котировки и реално хеджиране възможно най-добрата в Света мобилна/десктоп търговска платформа, за различни видове Опции (Форекс, Акции, Индекси), за Спот на Форекс, за инвестиция в CFD върху 12 вида Криптовалути …

¶Платформата на IQ Option.¶

*Субпартньорската програма е пасивен %доход от пренасочване на трафик, мотивиран от личен банер, съгласно европейската регулацията за партньорката програма на IQ Option:
https://affiliate.iqoption.com/h-scheme (вж. най-долу
“… с Партнерским Соглашением и Политикой Конфиденциальности” или “Affiliate Agreement and Privacy Policy”)

 

 

Първи Български Търговски Бюлетин в Телеграм Месинджър

 

 

About Борис Петров 453 Articles
Борис Петров e финансов анализатор, собственик и създател на FXTrading.bg, който търгува активно на финансовите пазари от 2013 година. В началото започва с Форекс пазара, след което се насочва към инвестиции в акции и суровини. През 2016 година Борис създава сайта fxtrading.bg, а от 2018 работи като финансов анализатор за международен инвестиционен посредник. Освен това, Борис има солиден опит в създаването на обучителни материали относно анализа на финансови инструменти.

Коментирайте първи

Оставете коментар

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.