Нова година – нов дизайн

Екипът на FXTrading.bg смята, че всеки трябва да получи подарък за Коледа и Нова година и поради това реши да подари на читателите си нов дизайн за празниците.

Работихме неуморно и през празничните дни, за да може да предоставим на посетителите на сайта по-удобен, по-модерен и по-ефективен начин за достъп до най-нужната им информация, за да бъдат все по-успешни в търговията на финансовите пазари.

Вече имате възможност да се абонирате безплатно за нашия информационен бюлетин. С този абонамент вие ще получите професионални технически и фундаментални анализи, последните новини и мнения касаещи финансовите пазари, директно на вашия имейл.

С цел увеличаване на аудиторията и достъп до все повече и по-полезна информация fxtradig.bg вече е достъпен и на английски език като двата варианта няма да бъдат напълно уеднаквени. Надяваме се да следите публикациите и на двата езика.

Освен това добавихме и специален раздел за така нашумелите в момента – криптовалути. Темата е много интересна и обширна, затова решихме, че трябва да държим нашите читатели информирани и относно най-модерните финансови инструменти.

В следващите седмици очаквайте нашите предложения за експертни системи за търговия(т.нар. роботи), които биха ви били много полезни, за да увеличите печалбите и ефективността си в трейдинга. Очакваме скоро да ви предложим и помощен софтуер за тестване на стратегии. В бъдеще планираме да включим в нашето съдържание и обучителни програми.

Екипът на FXTrading.bg продължава да е ангажиран да предостави на потребителите си възможно най-високи стандарти на безопасност при търговията и гарантира, че всички предложени от нас брокери са регулирани от най-строгите регулаторни органи.

Надяваме се, че сте прекарали прекрасни моменти по празниците, с най-обичаните от вас хора. И Ви пожелаваме изключително успешна и плодородна Нова година, за което се надяваме да бъдем полезни.

Не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси и предложения. Нашият екип ще се опита да отговори на всяко ваше запитване и е готов да обсъди предложения от всякакъв тип, с цел да се развиваме заедно и да постигаме целите си на финансовите пазари.

Съветваме Ви да ни последвате в Туитър, за да ви доставим още важни и интересни събития относно финансовите пазари.

Успех!

About Борис Петров 453 Articles
Борис Петров e финансов анализатор, собственик и създател на FXTrading.bg, който търгува активно на финансовите пазари от 2013 година. В началото започва с Форекс пазара, след което се насочва към инвестиции в акции и суровини. През 2016 година Борис създава сайта fxtrading.bg, а от 2018 работи като финансов анализатор за международен инвестиционен посредник. Освен това, Борис има солиден опит в създаването на обучителни материали относно анализа на финансови инструменти.

Коментирайте първи

Оставете коментар

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.