Иновативно трейдинг обучение от ДМ Трейдинг

ДМ Трейдинг България е фирма фокусирана върху трейдинг аудиторията в България и чужбина. Нашият бранд е дъщерно дружество на вече утвърдилата се и успешна компания DM Trading France: https://www.dmtrading.fr/.

Предметът ни на дейност е насочен главно към обучението и въвеждането на хора в трейдинг сферата и подпомагането им да развият своя собствена печеливша трейдинг стратегия. Чрез услугите ни начинаещите трейдъри могат да навлязат по-бързо в трейдинга, а напредналите могат да изчистят грешките си и да максимизират печалбите си.

Основателят на ДМ Трейдинг България е Паскал Таларида. Предприемач и трейдър с повече от десет години опит в бранша. ДМ Трейдинг България предлага следният набор от услуги които могат да бъдат видени и на сайта ни: https://dmtrading.bg/bg/.

  1. Седмичен бюлетин

В основата на услугите е седмичния ни бюлетин. Това представлява подробен план на позициите, които ще следим през седмицата и как смятаме да ги управляваме. Commodities бюлетинът, в който сделките са по-дългосрочни, се изготвя и изпраща от нас всеки понеделник, последван от кратко резюме в петък. Forex бюлетинът се изпраща на дневна база, (сутрин и резюме вечер) тъй като сделките в него са по-краткосрочни. Бюлетинът ни се предлага в няколко варианта.

Допълнително към бюлетина може да се добавят сигнали на живо, чрез които потребителят получава директна нотификация относно кога отваряме сделка по даден план, кога предприемаме действия по отворената позиция и как я управляваме, както и кога затваряме процент от печалбата или цялата позиция.

  1. Наем на работна станция

Предлагаме възможност за наем на работно място при нас. Офисът ни се намира в центъра на София на адрес улица Денкоглу №,15. Предлагаме напълно оборудвана трейдинг станция.

  1. Коучинг програма

Коучинг програмата представлява персонално обучение на живо или по Skype (по избор на клиента) два пъти седмично между два и три часа. По време на обучението ние Ви помагаме да развиете трейдинг стратегията си, да отстраните грешките, които Ви пречат да правите консистентни печалби и да усвоите нови трейдинг похвати, преследвайки по-големи печалби в дългосрочен план.

Коучинг програмата няма определен срок, тъй като клиентите усвояват по индивидуален начин материала и преминават през обучението за различен период от време. Курсът се счита за завършен, когато резултатите Ви покажат печалби в различни ситуации, както и умения за консистентно увеличаване на първоначалната Ви инвестиция.

Партньорство

Като навлизащ бранд в България една от основните ни цели е да предложим безупречни услуги на клиентите си. За да постигне това е нужно да си партнираме с най-добрите.
Партньорите ни от Admiral Markets имат дългогодишен и всеобхватен опит в бранша затова съвместната ни работа има за цел да предостави комфорт и сигурност за нашите
клиенти.

Кога и къде?

Дойде време за поредната наша презентация от поредицата DM Trading Masterclass. Часът и мястото са известни – betahaus, улица Крум Попов 56-58, сряда 5 декември от 19:00 часа. Събитието е напълно безплатно и всеки които иска да присъства е добре дошъл. Този път за максимален досег на аудиторията ни до трейдинга ще бъде проведена и трейдинг сесия на живо.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

About Борис Петров 3018 Articles
Казвам се Борис Петров, от София и съм собственик, и създател на сайта FXTrading.bg. Автор съм няколко стратегии за търговия на валутния пазар и редица публикации в сферата на техническия и фундаментален анализ. Сайтът е насочен към всеки с подчертан интерес към финансовите пазари като може да е от полза, както на начинаещите, така и на вече напреднали трейдъри и инвеститори.

Коментирайте първи

Оставете коментар

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.