Нашият екип е ангажиран да предостави на потребителите на FXTrading.bg възможно най-високи стандарти за безопасност и гарантираме, че всички предложени от нас брокери са регулирани, според тези, които считаме за най-строгите регулаторни органи. Пожелаваме множество успешни сделки.

Admiral Markets е Форекс и CFD брокер, който оперира от Великобритания, Естония, Кипър и Австралия. Той предлага No-Dealing-Desk модел на работа и предоставя възможност за търговия с над 7000 финансови инструмента като Форекс и CFD върху акции, облигации, борсови индекси, суровини, ETF-и и криптовалути.

Admiral Markets е доставчик на услуги за търговия с Форекс и CFD, както и инвестиционни услуги. Admiral Markets е търговска марка, собственост на Admiral Markets Group, основана през 2001 година. Компанията има офиси в Лондон (Великобритания), Талин (Естония), Никозия (Кипър), Сидни (Австралия), София (България) и още други страни по света.

Admiral Markets предлага Хибриден Брокерски Модел, който е комбинация от Пазарно изпълнение – режим на изпълнение на пазарни поръчки, при който транзакцията се обработва по най-добрата цена налична на търговски сървър, Борсово изпълнение – режим на изпълнение на поръчки, при който транзакцията се предава към външен сървър свързан с борса или с друг доставчик на ликвидност и STP (Straight Through Processing), при който всички транзакции се пренасочват електронно към място за изпълнение без човешка намеса. Този хибриден модел е създаден да бъде в полза както на брокера, така и на трейдъра.

Ето и някои от основните характеристики на търговията с Admiral Markets:

  • Разнообразие от платформи и технологии, достъпни на много различни устройства.
  • Множество лицензи от различни финансови регулатори.
  • Експертни инструменти и анализи в помощ на трейдърите.
  • Много, различни видове обучителни материали и видеа.
  • Налични над 7000 финансови инструмента за търговия.