BDXcoin обяви първото плащане на дивиденти в криптовалути на притежателите си

BDXcoin обяви първото плащане на дивиденти в криптовалути на притежателите си
BDXcoin, една от първите криптовалути, която плаща криптодивиденти, обяви първото си плащане на дивиденти, то трябва да бъде направено на 15 юни 2018.

BDXcoin, една от първите криптовалути, която плаща криптодивиденти, обяви първото си плащане на дивиденти, то трябва да бъде направено на 15 юни 2018. В момента проектът BDX е на пред-ICO етап, което означава, че всички притежатели на BDXtoken ще получат дивиденти преди да дори да имат собствените си монети.

Смятан за монетата на монетите, BDXcoin е предназначен да увеличава стойността си с течение на времето и да дава непрекъснати нови крипто-дивиденти на своите потребители. Базиран на екосистема, която включва услугата BDX Whitelabel, той ще даде възможност на визионерите и предприемачите да стартират собствени ICO.

По-важното за притежателите на BDX е, че всеки път, когато пусне ново ICO, BDX Ecosystem ще възнагради всички притежатели на BDXcoin, като разпредели част от тези нови монети автоматично в портфейлите им, подобно на дивидент.

Всеки нов проект, използващ услугата BDX Whitelabel, ще бъде проверен и поддържан от екипа на BDX, за да подобри шансовете му за успех и да осигури добра възвръщаемост за притежателите на BDXcoin.

След успешното ICO на Bitrace, притежателите на BDXtoken ще получат безплатни монети Bitrace(BRF) на 15 юни. За всеки 10 BDXtokens, държани в портфейла, потребителя ще получи 1 монета Bitrace. Трябва да се отбележи, че само притежателите на BDX, които са закупили BDXtokens преди 15 юни, ще получат Bitrace дивиденти. Естествено, колкото повече BDXcoins притежавате, толкова по-голям е процентът на новите криптодивиденти, които ще получите.

Bitrace Investments Ltd. е британска инвестиционна компания със седалище в Лондон, Великобритания, набирайки средства за разработването на първия спортен комплекс за Формула 1 в Хамамет, Тунис. Bitrace бе една от първите компании, които успешно ще стартират своето ICO чрез платформата BDX Whitelabel, създавайки BFRcoin.

Проектът BDX се основава на солиден бизнес модел, който вече изпълнява пред-ICO обещанията си към притежателите като преведе първия дивидент на 15 юни. В бъдеще, BDXcoin ще продължи да разширява своята мрежа и да награждава своите верни притежатели на BDXcoin с нови монети от всички бъдещи ICO стартирани чрез BDX Ecosystem.

Интересувате се да инвестирате в BDXcoin?

Депозирайте до 15 юни, за да получите безплатните си Bitrace дивиденти: Посетете BDXcoin.com.

BDXcoin Фен страници
Присъединете се към BDX в социалните медии:

BDX coin English Telegram Group:
https://t.me/BDXcoinEN

BDX coin German Telegram Group:
https://t.me/BDXcoinDE

Следвайте BDXcoin във Фейсбук:
https://www.facebook.com/bdxcoins

 

Лице за контракт за повече подробности:

Ildiko Gyimesi

ildiko.g@bdsmarketsltd.com

+493021446952

About Борис Петров 2824 Articles
Казвам се Борис Петров, от София и съм собственик, и създател на сайта FXTrading.bg. Автор съм няколко стратегии за търговия на валутния пазар и редица публикации в сферата на техническия и фундаментален анализ. Сайтът е насочен към всеки с подчертан интерес към финансовите пазари като може да е от полза, както на начинаещите, така и на вече напреднали трейдъри и инвеститори.

Коментирайте първи

Оставете коментар

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.