Търгувайте при най-добрите спредове в историята на Admiral Markets

Търгувайте при най-добрите спредове в историята на Admiral Markets

Вие познавате Admiral Markets с едни от най-добрите глобални предложения за търговия на CFD-та върху DAX30 и DJI30. Сега от глобалнияt брокер имат удоволствието да Ви представят едно от най-добрите предложения за най-популярните валутни двойки за търговия в света. Като ранен коледен подарък за техните клиенти от Admiral Markets понижиха типичните спредове за най-добрите Форекс инструменти.

Тяхната сметка Admiral.Prime вече предлага спред на най-търгуваната валутна двойка EUR/USD започващ от 0 пипса. За останалите най-търгувани основни валутни двойки и кросове спредовете са под 1,5 пипса. Спредовете на някои от най-търгуваните инструменти можете да видите на изображението по-долу или на сайта admiralmarkets.bg.

Без допълнителни комисионни No-dealing-desk. Без минимално разстояние на стоп лос.

Най-добрите спредове

Тези спредове са едни от най-конкурентните и са достъпни за всички клиенти на Admiral Markets без значение дали са с Професионален или Непрофесионален статут.

Всеки опитен трейдър знае, че при търговия с по-ниски спредове Вашата сделка ще стане печеливша по-бързо и ще спестите част от разходите си.

За повече информация как да отворите реална сметка с Admiral Markets можете да се свържете с екипа на Admiral Markets UK клон България на телефон 02/981 11 11 или да им пишете на info@forextrade.bg.

About Борис Петров 2985 Articles
Казвам се Борис Петров, от София и съм собственик, и създател на сайта FXTrading.bg. Автор съм няколко стратегии за търговия на валутния пазар и редица публикации в сферата на техническия и фундаментален анализ. Сайтът е насочен към всеки с подчертан интерес към финансовите пазари като може да е от полза, както на начинаещите, така и на вече напреднали трейдъри и инвеститори.

Коментирайте първи

Оставете коментар

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.