Кои сме ние?


FXTrading.bg е платформа предлагаща новини, анализи, мнения и коментари, които да са в полза на интересуващите се от финансовите пазари, в частност Форекс. Екипът на fxtrading.bg ще се опита да ви предостави лесен и бърз достъп до последните новини касаещи валутния пазар. На сайта ще може да намерите и професионални фундаментални и технически анализи, както и мнения на някои от най-големите банки и финансови организации. Заинтересованите могат да намерят и още полезна информация като икономически календар, списък с проверени от нас брокери и други. FXTrading.bg също предлага и обучение за начинаещи форекс трейдъри, което да ви въведе в света на форекс и да постави основите на вашата дълга и успешна кариера  на финансовите пазари.

Повече за мен

Казвам се Борис Петров, на 31 години от София. Завършил съм Софийска Математическа Гимназия „Паисий Хилендарски“. След това учих в Колеж по телекомуникации и пощи и Висш транспортен университет „Тодор Каблешков“. През 2012 година пред мен се откри света на финансовите пазари и веднага ме грабна.

Същата година открих и първата си реална сметка и продължавам да търгувам успешно на ФОРЕКС пазара. Разработил съм няколко стратегии за търговия на валутния пазар. Автор съм и на над 20 публикации в областта на фундаменталния анализ на финансовите пазари на сайта един от големите финансови посредници.